MŰHOLDAS LABORT AVATTAK A TÁVKÖZLÉSI VILÁGNAPON

A Távközlési Világnap alkalmából immáron 10. alkalommal rendezett szakmai szimpóziumot a Széchenyi István Egyetem. A több mint négyszáz résztvevőt vonzó rendezvény részeként adták át az NMHH által támogatott hírközlési laboratóriumot és a Dr. Magyari Endre díjat. A plenáris előadások sorában elhangzott, hogy bő negyedszázad múlva eljuthatunk a technológiai szingularitáshoz, amikor az AI fejlettsége eléri és […]

Szélerőmű parkot vásárol az Alteo csoport Győr-Moson-Sopron megyében

Tizenhárom toronyból álló, 25 megawatt összteljesítményű szélerőmű parkot vásárol az Alteo csoport a Győr-Moson-Sopron megyei Bőny térségében, a csoport villamosenergia-termelő kapacitása a tranzakcióval meg fogja haladni a 105 megawattot – tájékoztatta az energetikai szolgáltató és kereskedő vállalat pénteken az MTI-t.

Harminc százalékkal bővítette dolgozói létszámát a győri székhelyű Leadec Kft.

Százötven embert vett fel, ezzel 30 százalékkal növelte munkavállalói számát a győri székhelyű Leadec Kft. – tudatta az MTI-vel a járműipari gyárak üzemeltetésével, a termelés folyamatban tartásával és termeléskiegészítő műszaki igények teljesítésével foglalkozó vállalat.