Kilenc ország hallgatói vettek részt az Audi Hungaria és a győri egyetem fejlesztő programjában

Kilenc ország tizenhét egyetemi hallgatója vett részt az Audi Hungaria Zrt. és a győri Széchenyi István Egyetem első alkalommal megrendezett négyhetes, innovatív oktatási programjában, az Audi Development Campben, amely pénteken zárult Győrben.

Nyomoznak az agyonlőtt, bozótvágó késsel rendőrre támadó férfi ügyében

Hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt rendelt el nyomozást a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség annak a férfinak az ügyében, aki egy bozótvágó késsel rátámadt a jogszerűen intézkedő rendőrökre vasárnap – közölte a Központi nyomozó Főügyészség vezetője az MTI-vel kedden.

Bőnyi rendőrgyilkosság – Újabb szakértők meghallgatásával folytatódott a tárgyalás

Újabb szakértők meghallgatásával folytatódott kedden a Szombathelyi Törvényszéken a bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István ügyének elsőfokú tárgyalása, csütörtökön várhatóan a perbeszédek következnek, pénteken pedig akár ítélet is születhet.

Sok futónak megmutatták a lila ködös logót a Széchenyis építészek az Ultrabalatonon

A Műteremház Futóklubot négy éve alapították a logójuk szerint „lila ködös” építészek a Széchenyi István Egyetemen, és elsőként a püspökerdei futáson vettek részt közösen. Hallgatók, oktatók, barátok alkotják a nyitott közösséget. Legutóbb harmadik alkalommal teljesítették remek idővel az Ultrabalatont. Tizenhárman, kiváló hangulatban váltották egymást a 220 kilométeres távon.