Életveszélyesre sikerült az Orange Sofa klipforgatása

Party Zone

Akik mostanában figyelemmel követték a debreceni rockzenei élet híreit, biztosan találkoztak az Orange Sofa nevével.

A négy fiú megint nem tétlenkedett, és robbantották a bombát: annyira botrányosra sikeredett a klip, hogy újra kellett vágni sok jelenetet. És ez még nem minden: a banda egyik tagja köztudottan utálja a vizet, és nem tud úszni, viszont az Aquaticumban forgatott jelenetek közt volt olyan, ami majdnem az életébe került – ezt a  mozzanatot egyébként a klipben is benne hagyták a srácok, így mi is részesei lehetünk a pillanatnak.

Az Orange Sofa tavalyi, „Szökjünk meg” címet viselő kislemezük megjelenése óta folyamatosan koncertezik szerte az országban, és a naptárjuk is előre tele van felkérésekkel. A négy tagból álló pop-rock formáció most forgatta le az Oxigén című dalukhoz a videoklipet. Helyszínnek az Aquaticum fürdőt választották, hogy egy igazán élménydús klippel lepjék meg a rajongókat.

Jakab Tamás, a zenekar alapítója és frontembere így mesélt a forgatásról: „Nagyon-nagyon sok előkészületet igényelt a munka, az egyeztetések, a különböző technikai eszközök beszerzése és igénylése, a szereplők kiválogatása is mind-mind időbe telt, igazság szerint április óta dolgoztunk rajta, ami viszont pluszban nehezítette a dolgunkat, hogy sok fellépésünk is volt közben. Úgy gondolom, hogy ennek ellenére nagyon szórakoztató és látványos klipet hoztunk össze, én személy szerint nagyon élveztem a két napot, amíg a jeleneteket forgattuk.”

The Orange Sofa-val egyébként a debreceni közönség legközelebb a Campus Fesztiválon találkozhat, ahol második éves fellépőként kiemelt idősávban játszanak majd a srácok.