Bartájai szüleit lopta meg

Rendőrség

A mosonmagyaróvári rendőrök egy 22 éves soproni férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

A nyomozás adatai szerint egy mosonmagyaróvári lakásba, erőszakra utaló nyom hátrahagyása nélkül jutott be egy ismeretlen 2019. június 29-e és július 1-e között, majd onnan egy készpénzt tartalmazó fémkazettát lopott el.

Az adatgyűjtések eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a tolvaj egy 22 éves soproni férfi, aki ismerősének lakáskulcsát megszerezve jutott be az ingatlanba és kihasználva, hogy az ott élők nem tartózkodtak otthonukban, elvitte a pénzt tartalmazó kazettát. A lopást követően az elkövető Győrbe utazott, ahol a pénzből ruházati cikkeket és egy értékes órát vásárolt, majd visszatért Mosonmagyaróvárra, ahol kibérelt egy hotelszobát.

A mosonmagyaróvári nyomozók R. Ferencet 2019. július 2-án elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított beismerő vallomást tett, az ellopott pénzből megmaradt összeget a rendőrök a hotelszoba átkutatása során megtalálták és lefoglalták.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.