Haladás-Loki: fontos információk debreceni szurkolók részére

Sport

Szombaton 18 órakor a Haladás otthonában játszik a DVSC-TEVA. A mérkőzéssel kapcsolatban a szombathelyi klub közleményt jelentette meg:

“A Szombathelyi Haladás Rohonci úti stadionjában tartandó valamennyi labdarúgó mérkőzés alkalmával a szurkolóknak névre szóló egyedi jegyet bocsátunk ki, így lesz ez a 2015. március 14-én megrendezésre kerülő Szombathelyi Swietelsky-HALADÁS – DVSC-TEVA OTP-BANK Liga mérkőzés esetén is.

Jegyvásárlás:

950 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek Szombathelyen, Debrecenben és az interneten kerülnek értékesítésre.  

Klubkártya kötelező a jegyvásárláshoz.

A meccsjegy.mlsz.hu weboldal Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Az online felületen ugyanúgy klubkártya szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Felhívjuk tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott jegyeken található adatokat is összevetheti a klubkártya adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan a felhívjuk a mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.

Helyszíni jegyvásárlás esetén a szurkoló köteles átadni klubkártyáját!

Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy arcképes igazolványát, vagy az azt helyettesítő klubkártyát hozzák magukkal.

Stadion vendég jegypénztára 16:00 órakor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 17:15-ig érkezzenek meg a pénztárhoz.

Jegyár: interneten történő vásárlás esetén 1.000,- Ft/db, illetve elővételben amelyre Szombathelyen és Debrecenben is van lehetőség 1.200,- Ft/db, mérkőzés helyszínén 1.400,- Ft/db

Gépkocsi parkolás:

Vendégszurkolók a Kenderesi utcában kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely körülbelül 200 m-re található a vendégbejárattól.

Beléptetés:

Forgókapus beléptető rendszer üzemel a szombathelyi stadionban, amelyen a beléptetés 16:00 órakor fog kezdődni.

Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Szurkolók ellátása:

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.”