Egy szakma, amivel bárkit lenyűgözhetsz

Néhány évvel ezelőtt csak a mixer elnevezést ismertük, mint az italkészítés szakemberét ma azonban már bártender néven is találkozhatunk a munka megnevezésével. Mindkét megnevezés azt takarja, hogy italok tökéletesítésére, újak kikísérletezésére és azok elkészítésére fókuszál, miközben a vendégekre is odafigyel. Vannak olyan művelői is a szakmának, akik showként végzik a munkájukat ezzel szórakoztatják a vendégeket […]

Egész nap meleg teát kortyolgatni volna jó – Megérkeztek a waterdrop® teakockái

Legyen a termosz a tél új kiegészítője, és gondoskodjunk róla, hogy naponta többször kiürüljön. A hidegben sem csökken ugyanis a folyadékigényünk, és sokat tehetünk egészségünkért és közérzetünkért, ha odafigyelünk a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelre.

Bocuse d’Or – Hamvas Zoltán: nagyon erős csapatok versenyeznek ma

Nagyon erős a Bocuse d’Or szakácsverseny kétnapos, budapesti kontinensdöntőjének csütörtöki mezőnye; a magyar csapattól szép eredmény lesz, ha az esti eredményhirdetésen az első öt között végez – mondta el az MTI-nek a helyszínen a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, az idei versenyzsűri tagja.