Ismét megrendezik a Szigetköz legnagyobb összművészeti fesztiválját

Öt helyszínen, négy színpadon mintegy húsz produkcióval várják a látogatókat augusztus 19-én és 20-án Mosonmagyaróvár történelmi belvárosában, a Szigetköz legnagyobb összművészeti fesztiválján – tájékoztatta a szervező Flesch Károly Nonprofit Kft. az MTI-t.

Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő vadelütéses balesetekhez riasztották a rendőröket Győr-Moson-Sopron megyében

Egy 30 éves német férfi személygépkocsival közlekedett a 86-os számú főútvonalon Mosonmagyaróvár felől Csorna irányába 2022. augusztus 7-én a kora reggeli órákban. Haladása során Hanságliget külterületén az út melletti mezőgazdasági területről egy szarvas szaladt a járműve bal oldalának.

Nádas Kopasz kajak páros

Világbajnok a Nádas, Kopasz kajakpáros – egy ezüst és négy bronz a magyar mérleg vasárnap

A MVM Szeged VE versenyzője, Nádas Bence és a szegedi-algyői Kopasz Bálint kajakpáros aranyérmet szerzett 500 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon, a vasárnapi döntőkben további egy ezüstöt, valamint négy bronzot szereztek a magyar versenyzők. A párosban szombaton Kiss Blankával aranyérmes Lucz Anna K-1 200 méteren tavaly második lett a dán Emma Jörgensen mögött, […]

Kopasz Bálint

Az algyői-szegedi Kopasz Bálint 1000 méteren, a női kajakpáros 200-on világbajnok

A magyar versenyzők jól szerepelnek a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon: a győri színekben versenyző algyői-szegedi Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren, a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is megnyerte a K-2 200 métert, míg Bragato Giada és a szegedi Nagy Bianka kenupárosa 200 és 500 méteren is begyűjtötte a bronzérmet.