Habis László, Eger polgármestere

Egerben újra Habis László a kormánypártok polgármesterjelöltje

Helyi hírek

Egerben a 13 éve polgármesterként tevékenykedő Habis Lászlót indítja az őszi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP-pártszövetség – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt, a Fidesz választókerületi elnöke.

Eger és térsége országgyűlési képviselője emlékeztetett arra, hogy az európai parlamenti választáson rekordrészvétel mellett a Fidesz-KDNP-pártszövetség rekordgyőzelmet aratott; az egri választókerület mind a 47 szavazókörében a Fidesz-KDNP nyert.

“Az egri polgárok amellett, hogy a biztonságra voksoltak, arra is szavaztak, hogy ne torpanjunk meg, és folytatódjék az a fejlődés, ami elkezdődött” – jelentette ki Nyitrai Zsolt.

A kormánypárti politikus szerint az önkormányzati voksoláson az egri polgároknak két világkép között kell választaniuk: a Fidesz-KDNP képviselte folyamatos fejlődés és a Jobbik, s “csatolt részei” által megtestesített tehetetlenség és cselekvőképtelenség között.

Októberben arról kell dönteni, hogy a 13 éve tartó egyértelmű fejlődési úton menjenek tovább a dolgok, ami Habis László nevéhez köthető, vagy azon, amit az ellenzék, a Jobbik és “csatolt részei” fémjeleznek “az általuk most is alkalmazott rombolással, riogatással és hangulatkeltéssel” – hangsúlyozta Nyitrai Zsolt.

Habis László polgármester arról beszélt, hogy a város soha nem látott módon fejlődik. Szakmai tapasztalata, illetve az országgyűlési képviselővel, valamint a kormánnyal való jó együttműködés lehet a garancia a további fejlődésre – mondta.

A polgármester az M25-ös gyorsforgalmi út befejezését, valamint a már elnyert több tízmilliárd forintos fejlesztés megvalósítását nevezte programja legfontosabb részének. Megkezdődött egy új elkerülő út építésének előkészítése is – közölte az egri városvezető.

Elmondta: a fiatalokkal való folyamatos párbeszéd, illetve a szépkorúakkal való törődés is fontos része a programjának. “Mindez természetesen az egriekért történik.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.