Ma tartják a The Voices! koncertet Győrben

Helyi hírek Kultúra Ország

Ma este tartják Győrben az idei The Voices! koncertet, amelyen az új operasztár generáció művészei lépnek fel – közölték a szervezők az MTI-vel.Mint írták, a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel az 8 órakor kezdődő szabadtéri rendezvényt kizárólag előre igényelt, korlátozott számban elérthető belépőjeggyel lehet megtekinteni.

Első alkalommal lép fel Magyarországon a Párizsi Operaház szopránja, Adriana Gonzalez. A művészt korosztályának egyik legjelentősebb szopránjaként tartják számon, aki az elmúlt években többek között a Zürichi Opera és a Madridi Királyi Opera közönségét is meghódította, 2019-ben a Plácido Domingo’s Operalia Opera Világverseny első díját vette át Prágában.

Láthatja a közönség napjaink egyik legkeresettebb tenorját, az olasz Stefan Popot. A művész többek között Angela Gheorghiu koncertjeinek állandó vendége. Az eseten fellép még Miller Zoltán énekes és Vörös Ádám trombitaművész is – olvasható a közleményben.

A koncerten közreműködik a Győri Filharmonikus Zenekar Csányi Valéria vezényletével.

Győr város nyári ajándékkoncertje csaknem tíz éves hagyománnyal rendelkezik, mára az egyik legnépszerűbb magyarországi zenei eseménnyé vált. Az eddigi esteken a legnépszerűbb operaslágerek mellett musical- és operettrészletek, valamint örökzöld slágerek hangzottak el.

Az idei zenei esemény házigazdája Dézsi Csaba András polgármester.

(MTI)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.