Rendészeti iskola frissen érettségizett diákja lehet a gyulai késes gyilkos

Ország

Őrizetbe vették azt a 18 éves férfit, aki a gyanú szerint megkéselt két embert Gyulán vasárnap hajnalban, az egyik sérült meghalt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, a rendőrségen vasárnap hajnalban jelentette be egy gyulai nő, hogy a háza udvarán egy sérültet talált. A segítséget nyújtó pár másik tagja a Magyar Narancs újságírója, aki ebben a cikkben számolt be részletesen a történtekről. A sokkos állapotban lévő fiútól ennyit sikerült megtudnia, hogy:

az éjszaka a barátjával a városban mulattak, és sokat ittak. Majd arról beszélt, hogy az ivást valakinél, egy házban folytatták, ahol egy valaki felment az emeletre, majd olyan dolgok következtek, amit soha nem hitt volna. Ám mindez teljesen kifejtetlen maradt.

A megsérült 17 éves fiatalember a rendőröknek elmondta, hogy a barátjával szórakozni ment, majd amikor hazafelé tartottak, a barátja egy késsel megszúrt egy férfit és őt is megsebesítette az arcán. A megszúrt 27 éves férfi meghalt, a holttestét az utcán találták meg.

A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül, a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogták a 18 éves gyulai R. Róbertet, akit később emberölés gyanúja miatt őrizetbe vettek.

A nyomozók vizsgálják, hogy milyen konfliktus vezethetett a bűncselekményhez.

Az RTL Klub úgy tudja, a késelő egy rendészeti iskola friss végzőse, barátjával az érettségijét ünnepelték az éjszaka.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.