Telefonért cserébe is adott drogot 48 éves csornai férfi

Az egyenruhások Csornán, a Soproni úton közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit 2021. augusztus 3-án 0 óra 5 perckor. Az intézkedés keretében a rendőrök igazoltatták a sofőrt, illetve az autóban utasként tartózkodó nőt, majd átvizsgálták a gépjárművet. Ennek során a gépkocsi hátsó ülése előtti padlón, esernyőbe rejtve leltek rá egy nejlon tasakra, amelyben kábítószergyanús, […]

Sopronkövesden fogták el a román embercsempészt

A soproni rendőrök 2022. január 21-én 7 óra 38 perckor Sopronkövesd térségében egy magyar honosságú személygépkocsit állítottak meg. Az autót egy moldáv származású román állampolgár vezette, és a járműben további húsz migráns utazott, akik  – magukat afgán és török állampolgárnak vallották – azonban személyazonosságukat, valamint jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében

A NAV járőrei 2022. január 20-án 10 órakor az M85-ös autóúton, Kópháza térségében egy albán honosságú személygépkocsit állítottak meg. Az autót egy 24 éves albán férfi vezette, mellette szintén albán társa ült, és a járműben további hét migráns utazott, akik  – magukat afgán állampolgárnak vallották – azonban személyazonosságukat, valamint jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A soproni járőrök meglepték Barnabást a születésnapján

Egy kisfiú édesanyja írt e-mail üzenetet a Soproni Rendőrkapitányságnak, amelyben azt kérte, ha lehet, segítsenek egy felejthetetlen élménnyel gazdagítani gyermeke születésnapját. A szülő leírta, hogy fia, Barnabás rajong a rendőrségért, játékai többsége is a szervezethez kötődik, gyűjti a rendőrautókat, kedvence a járművek közül az, amelyik még szirénázni is tud. Az anyuka azt kérte, ha lehet, […]

Nemzetközi akció során számoltak fel egy bűnözők által széles körben használt VPN hálózatot

Az összehangolt nemzetközi akció során több ország területén, azonos időpontban 15 szervert foglaltak le és tettek elérhetetlenné a kibernyomozók. Az érintett szervereket egy olyan szolgáltatás működtetéséhez használták, amely éveken keresztül lehetőséget biztosított a kiberbűnözőknek a nyomaik elfedésére.