El kellett távolítani Sydney van den Bosch melleit, hogy megmentsék az életét

Bulvár

Drámai időszakon van túl Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék háziasszonya, akinek el kellett távolítani a melleit.

A júniusi Glamour magazinban beszél a témáról, melyben elmondja, korábban édesanyja mellrákkal küzdött, majd az orvos hívta fel a figyelmét arra, hogy a betegség örökölhető – írja a 24.hu.

Sydney-n is elvégeztek egy speciális vizsgálatot, amiből kiderült, örökölte a hajlamot, a mammográfia pedig azt is kimutatta, kezdődő rosszindulatú daganat van az egyik mellében. Ekkor döntött úgy, hogy mindkét mellét eltávolíttatja.

Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mivel teszek jót: megnyílok és ezzel segítek másoknak, vagy homokba dugom a fejem és úgy csinálok, mintha semmi nem történt volna. A BRCA génmutáció nagyon ritka esetekben fordul elő, anyukámnak korábban mellrákja volt, végignéztem, min ment keresztül, hogyan győzi le a betegséget

– mondta Sydney van den Bosch, aki túl van a hosszú és bonyolult beavatkozáson. A kétoldali maszektómia után azonnal elvégezték nála a helyreállító műtétet is.

Lassan fél éves leszek. Ma épp 140 napos vagyok. Hogy mit jelent ez? Azt jelenti, hogy kaptam egy lehetőséget. Egy lehetőséget, hogy éljek, mert szeretek élni. Dönthettem volna másképp is, de akkor lehet nem tudnám most ezeket a sorokat leírni nektek

– írja Instagram-oldalán Sydney, aki ma már 110%-ig gyógyultnak érzi magát és képesnek arra, hogy másoknak is segítsen azzal, hogy betegségével kiállt a nyilvánosság elé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) által megosztott bejegyzés