Csuti nevére kerülhet Kulcsár Edina és G.w.M kisbabája

Bulvár

A modell hivatatalosan még mindig Szabó András, becenevén Csuti felesége, ami bekavarhat a szerelmeseknek és születendő kisbabájuknak.

Kulcsár Edina és G.w.M, rendes nevén Varga Márk nem is lehetnének boldogabbak, Edina ugyanis állapotos, egy igazi szerelemgyereket várnak, aki védekezés ellenére fogant meg.

Szerettünk volna közös babát, de csak jövőre. Úgy terveztük, idén még dolgozunk, én végigcsinálom a Dancing with the Starst, és utána vágunk bele a családalapításba. Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végül is így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek

– mesélte a Blikknek Kulcsár Edina, akit valósággal lesokkolt, amikor megtudta, hogy gyermeket hord a szíve alatt, hiszen annak idején első kisbabája nehezen jött össze, endometriózia miatt csupán 10% esélye volt arra, hogy természetes úton foganjon meg. Aztán jött még egy baba, most pedig úton van a harmadik is, utóbbi már új párjától, G.w.M-től, akivel január eleje óta vannak együtt.

A modell szerint madarat lehetne velük fogatni, boldogságukat azonban beárnyékolja, hogy Edina még nem vált el Csutitól, ami befolyásolja a születendő kisbaba nevét is.

Amennyiben a baba megszületéséig sem mondják ki hivatalosan a válást, a gyermeknek Csuti, azaz Szabó András vezetéknevét kell kapnia – írja a Blikk. A szabályok szerint ugyanis a gyermek apjának – ha e törvény eltérően nem rendelkezik – azt a férfit kell tekinteni, akivel az anya a gyermek fogamzási idejének kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állt.

Bár apasági nyilatkozatot bármikor lehet tenni, az édesapa csak akkor veheti törvényesen is a nevére a gyermekét, ha a válást hivatalosan is kimondják.