Ezért szólt be Gáspár Evelinnek Heatlie Dávid

Bulvár

Hidegzuhanyként érte a Párharc játékosait Gáspár Evelinék beköltözése. Csepregi Éva fia be is szólt nekik.

És meddig maradtok?! – ezzel a kérdéssel köszöntötte Evelinéket Dávid, amire Gáspár Győzike nagyobbik lánya csípősen így reagált: Amíg haza nem mész!

Csepregi Éva fia a Borsnak elmondta, ártatlan poénnak szánta csak a kérdést, nem hitte, hogy megbántja ezzel Evelinéket, de úgy tűnt, sikerült vérig sértenie őket. Evelin rögtön bosszút is forralt és egyből ” kilakoltatta” Dávidot és párját. Ami fájt egy kicsit a fiatal zenésznek, de nem azért, mert a lakást szerette annyira, hanem mert a humort és a lazaságot pártolja.

Ha lehetne adni valami isteni ajándékot az egész világnak, azt kívánnám, hogy egy kis angol humor mindenkiben legyen. Ezt próbáltam egy hülye kis beszólással Evelin felé közvetíteni, de a visszajelzéseket elnézve nem csak ők, hanem a nézők közül sokan nem értették

– nyilatkozta Heatlie Dávid, aki szerint a humort legyőzte az emberi előítélet és a feszültség. Az “otthonuk” elvesztése nem rázta meg, mint mondja, ő az igazi életben sem a tárgyakat gyűjti, hanem inkább az élményeket. Azt is gyakran mondja: szeretné, ha emlékeznének rá, mindegy, hogy hogyan. Ezt tartja talán az élete legfontosabb feladatának.

Fotó: Facebook/heatlie.david