Berki Mazsi

Nyugodt melegséggel a szívében készül a karácsonyra Berki Mazsi

Bulvár

Ez lesz Mazsi első olyan karácsonya, amikor Berki Krisztián nem lehet vele.

Az özvegy a Borsnak mondta el, hogy szűk családi körben tölti majd a szeretet ünnepét, ahol eddig számára ismeretlen feladatok várnak rá.

Örömteli várakozás, keserédes boldogság van a szívemben az ünnepet illetően, a karácsonyt a szeretteimmel fogom tölteni, azokkal az emberekkel, akik a legközelebb állnak a szívemhez

– kezdte Mazsi, aki sok időt fog a konyhában tölteni, mert kocsonyát, halászlét, libamájat, kacsamájat, marha steaket, hurkát és kolbászt is fog készíteni a családja számára. Tavaly nem főzött ennyit, Berki Krisztián kímélni szeretette volna, volt férje szerint ugyanis nem az a dolga a nőknek, hogy az ünnepeket a sütő előtt töltsék, rabszolgaként. Mazsi viszont most nagyon készül, kislánya, Emma miatt is, aki már egész sok dolgot felfog az ünnepből, tetszik neki a fa, a díszek, a világító szarvas. Mazsi szerint kislánya most fedezi fel a világot, és bár Berki Krisztián már nincs velük, lánya miatt mégis örömmel várja az ünnepeket.

Talán furcsa lesz ezt hallani, de egyfajta nyugodt melegség van most bennem

– mondta Mazsi, aki tavaly ilyenkor rengeteget dolgozott, most azonban csak a kislányára gondol.

A gyermekünk már nem lesz kisebb, nem lesz fiatalabb és én nem szeretném elvesztegetni az időmet és a perceinket, amiket közösen, együtt tölthetünk. Szeretnék kihasználni minden pillanatot, amit vele tölthetek, főleg a szeretet ünnepén

– mondta az édesanya, aki azt viszont nem szerette volna elárulni, milyen érzések kavarognak benne Berki Krisztián elvesztése miatt az ünnepek közeledtével.