G.w.M

G.w.M: “Mindegy, ki mit gondol, leszarom”

Bulvár

Amióta együtt van Kulcsár Edinával, még többet lehet hallani a fiatal rapperről, G.w.M-ről, aki hol magánélete irigylésre méltó pillanataival, hol vagyona fitogtatásával hívja fel magára a figyelmet.

G.w.M-ről nemrég derült ki, hogy fiatal kora ellenére elképesztő vagyonnal rendelkezik, de hogy honnan van ennyi pénze, azt hivatalosan nem lehet tudni. A rapper mindössze 26 éves, épp most ünnepli születésnapját. A 24.hu vette észre, hogy ennek apropójából Instagram-posztban osztotta meg a gondolatait.

Huh… Ez a 25. évem elég erősen hangosra sikeredett, akaratom ellenére is. Zeneileg inkább pihentem, de a magánéletemet rendbe tudtam tenni sok sok év után. Mind1, ki mit gondol, leszarom, ahogyan ez tíz éve egyfolytában volt, csak én és a közvetlen családom tudja, hogy mi is a valóság és azt, hogy ki vagyok én valójában, de nem is tartozik senkire ez! A lényeg, hogy megvagyok, boldog vagyok és annyi sláger jön idén, hogy jobb, ha kezd zenélni mindenki! 26 vagyok, ezt az évet szétvágjuk

– írta fotójához G.w.M, melyhez szép számmal érkezik a gratuláció a születésnapjához, de akadnak olyanok is, akik megjegyzik, azt hitték, sokkal idősebb a rapper.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés