Nagy Melanie

Ennyi pénzt kapott Nagy Melanie G.w.M-től

Bulvár

A pletykák szerint szakításuk után túl sok pénzt követelt G.w.M-től gyermekei édesanyja, aki most tisztázta, mennyi is volt az annyi.

A rapper korábban azt mondta, Melanie olyan magas gyerektartást követel tőle, amelyet még vezető beosztású emberek sem keresnek. Nem tudtak megegyezni. Bár a pletykák szerint Melanie havi 1,5 milliót követelt a rappertől, most kiderült, mi az igazság, mennyi is jár neki a volt párja, Magyarország egyik leghíresebb rapperének bevételéből – írja a Blikk.

Azt nem tudom, honnan jött vagy ki erősítette meg, de annak a bizonyos összegnek a negyedét kaptam meg. Egyébként nem követeltem ilyen összeget

– nyilatkozta az RTL-nek Nagy Melanie, aki elmondta, véget értek az egyezkedések közöttük az anyagiakról. Több mint negyvenmilliós adóssággal maradt egyedül a két gyerekkel, mivel a G.w.M-mel egykori közös lakáshitelüket az ő nevére vették fel.

Nem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogy számára előnyös lett volna, de túl vannak az aláírásokon és szembe kell néznie a nehézségekkel, amik rá hárulnak, így az óriási adóssággal is. Melanie elmondta, a gyereknevelés sem kevés költséggel jár számára, különösen, hogy a kislányuk egy idegen nyelvű magánóvodába jár, aminek a havi költsége több mint százezer forint. A jó oktatást viszont nagyon fontosnak tartja az édesanya, mert szerinte ezen múlhat a gyermekei jövője, akiknek minden tőle telhetőt meg szeretne adni.