Galambos Lajos

Rosszul lett Galambos Lajos, kórházba kellett vinni

Bulvár

Rosszul lett a mulatós zenész tegnap délután, szirénázó mentőautó vitte őt kórházba boldogasszonypusztai birtokáról.

Az esetnek a Blikk egyik olvasója volt a szemtanúja. A lap próbálta elérni a trombitaművészt, de nem reagált a hívásra. Lajcsi ügyvédje adott végül felvilágosítást arról, mi is történt tegnap Boldogasszonypusztán.

Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel

– nyilatkozta a lapnak dr. Csontos Zsolt.

A mentősök kórházba vitték Lajcsit, de hogy pontosan melyikbe, azt az ügyvéd sem tudta megmondani, mert ő sem éri el Galambos Lajost. Egyelőre azt sem tudni, mi baja lett a zenésznek, aki régóta küzd egy súlyos betegséggel. Többször voltak már fulladásos rohamai, ennek ellenére nemrég hatalmas bulit csapott egy csárdában.