Sáfrány Emese

Sáfrány Emese nem fogja letagadni pornós múltját kisfia előtt

Bulvár

A légtornász szerint mindenkinek van múltja, ezért simán beszélgetni fog a kisfiával később arról, hogy fiatalkorában felnőtt filmekben szerepelt.

Nolen idén lesz kétéves, így még messze van a nagy beszélgetés, de addig is Sáfrány Emese az Instagram-oldalán elmondta, hogyan kezeli majd a helyzetet – írja a Blikk.

Gyakran megkérdezik tőlem, mit fog szólni a fiam ahhoz, hogy az anyukája mivel is foglalkozott régen… Onnan kezdeném, hogy attól, ami már megtörtént, nem tudom teljes mértékben megóvni, de attól, ami történhet, mindenképpen szeretném

– fogalmazott közösségi oldalán Emese, aki aztán a lapnak elmondta, szerinte az emberek nagy része már nem a felnőttfilmes múltjával azonosítja őt, hanem az elmúlt tíz éve elért eredményeivel. Álszentség lenne, ha letagadná azt, ami volt, éppen ezért beszélget majd erről a kisfiával, ha eljön az ideje. Úgy gondolja, ezt lehet jól is csinálni, azt fogja tudatosítani benne, hogy ne foglalkozzon az esetleges bántásokkal.

Sáfrány Emese szerint bár a magyarok prűdek, azért már van némi változás.

Mindenkinek van múltja, én pedig tisztában vagyok az eredményeimmel, így egyáltalán nem érdekel, ha valaki olyasvalami miatt bírál, ami már a távoli múltam része

– jelentette ki a légtornász.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés