Kulcsár Edina és G.w.M

Ez lesz Kulcsár Edina és G.w.M kislányának a neve – máris kritizálják őket

Bulvár

Végre elárulta a volt szépségkirálynő, hogy fogják hívni a kislányukat. Nem aratott vele osztatlan sikert rajongói körében.

Kulcsár Edina és Varga Márk, művésznevén G.w.M február végén házasodtak össze. Edina fel is vette férje nevét, a hivatalos papírjain már Varga Edinaként szerepel, de azt azért elmondta a celeb, a közösségi oldalain marad Kulcsár Edina, mert így ismerik őt.

Előző házasságában Szabó-Kulcsár Edinának hívták, Csutival közös két gyermeke vezetéknevében is ott szerepel mind a két név. Edina harmadik gyermeke azonban különbözni fog tőlük, mert ő nem viseli majd édesanyja vezetéknevét, a neve Varga Amara lesz. A Bors vette észre, hogy a kommentelők nem értik Edina döntését.

Abszolút nem bunkóságból kérdezem, úgyhogy kérlek ne vedd annak! Nem lesz furcsa a gyerekeknek, hogy kettőnél a te vezetékneved is szerepel, a harmadiknál pedig már nem fog?

– kérdezte Edinától az egyik követője, míg egy másik azt jegyezte meg, nagyon összefolyik a pici vezeték- és keresztneve, a Varga Amara helyett könnyen Vargamara lehet belőle.

A Varga-Kulcsár Amara elegánsabb is

– fogalmazta meg Kulcsár Edina másik rajongója a véleményét. Az influenszer egyelőre nem válaszolt nekik.

Kulcsár Edina hétvégén jelentette be, hogy a kislányuk az Amara nevet fogja viselni. Ő és férje arra törekedtek, hogy ne mindennapi nevet adjanak neki, mert hiszik, hogy a kislányuk sem lesz mindennapi, de a számmisztika is szerepet játszott a név választásban. Edina elárulta, az Amara név a 7-es számot képviseli, csakúgy, mint az édesapja, Márk neve is, és nagyon szeretné, ha a kislánya is olyan lenne, mint a párja.