Schumacher Vanda

Schumacher Vanda egy fotóról tudta meg: valaki beköltözött hozzá

Bulvár

Az RTL műsorvezetője épp Amerikában van, ott szembesült a ténnyel, hogy valaki beköltözött a lakásába a tudtán kívül.

Schumacher Vanda jelenleg Los Angelesben lakik, budapesti otthonával kapcsolatban pedig egy ijesztő tényről szerzett tudomást: valaki beköltözött hozzá. A Blikk szúrta ki, hogy a különös esetről Instagram-történetében számolt be a ValóVilág műsorvezetője.

Ezt most küldte az egyik barátnőm. Én nem tudom milyen mátrixban élünk, de az, hogy lehet, hogy ez a 30 éves, Bon nevezetű csávó, az én lakásomba van, otthon? Az az én lakásom, az az otthonom

– mesélte megdöbbenve Schumacher Vanda a videójában, miközben a felvételen egy Tinder-profilról kivágott képet mutatott a követőinek, amin látszik, hogy valóban ül egy férfi a lakásában. A műsorvezető nem érti, mi történik vele, de biztos abban, hogy az ő otthona van a fotón, felismeri még a konyharuhát is.

Egyelőre nem tudja Vanda, hogy került egy idegen a lakásába, azon gondolkodik, családtagjai esetleg a tudta nélkül vajon kiadhatták-e azt? Annak viszont nagyon örül, hogy a fickónak jó ízlése van, ugyanis Gucci márkájú cuccok is láthatóak a fotóján. Vanda nem bánná, ha azokat otthagyná majd a rejtélyes férfi.

Schumacher Vanda