Sebestény Balázs

Színésznek áll Sebestyén Balázs

Bulvár

Sebestyén Balázst óriási megtiszteltetés érte: az Átrium Színház felkérte, hogy vegyen részt az egyik legsikeresebb darabjukban.

Balázsnak a színészi és improvizációs tehetségét kell majd bebizonyítania a színpadon. A Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darab kapcsán kereste meg a színház a műsorvezetőt, aki be is számolt a történtekről kedden a rádióban Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek – írja a Blikk.

Van nekik egy darabjuk, aminek az a címe, hogy Fehér nyuszi, vörös nyuszi. A jellegzetessége az, hogy nincs díszlet, nincs rendező, nincs semmi, hanem te ülsz ki a színpadra és az iráni szerző által odaadott forgatókönyvvel végigviszed azt a 600 embert úgy a színpadon, hogy valójában nem tudod, mi történik a színházi előadás közben, se te, se a nézők

– mondta a felkérésről Sebestyén Balázs a Rádió1 kedd reggeli adásában.

Az említett darabnak nincs előzetes próbája, sem jelmeze, improvizációra és a közönséggel való játékra épül benne minden. Olyan színészek adták elő eddig hazánkban, mint például Alföldi Róbert, Hernádi Judit, Mucsi Zoltán, Rudolf Péter vagy Gálvölgyi János. Sebestyén Balázs hatalmas megtiszteltetésnek érzi a felkérést, de nem értette, hogy kerül ő ilyen illusztris csapatba, hiszen semmi köze a színészkedéshez. Egy kis gondolkodási idő után azonban úgy döntött, vállalja az új szerepet.