Kósa Lajos és Bayer Zsolt a Cívis Klubban

Bayer Zsolt, Kósa Lajos cimborája egy kupac kulaként jellemezte Nagy Ervint

Bulvár

A jobboldali publicista, műsorvezető nem érti, mi keresnivalója lehetett Nagy Ervin színésznek az amerikai nagykövetségen, amikor eddig csak “napi egy kupac kulára futotta” neki.

A Jászai Mari-díjas színész az Origo egyik cikkére – mely azt firtatja, mit keresett az amerikai nagykövetség vacsoráján – válaszul a Klubrádiónak ecsetelte, miért nem izgatják a kormánylap “barna nyelvű szolgáinak” lejárató kampányai – számára ugyanis a szakmai és közéleti sikerek számítanak igazán – írja a Propeller.

Nagy Ervin azért elárulta, csakúgy, mint például Novák Katalint, őt is meghívták a nagykövetségre, így el is ment. Szerinte mindenki más így tett volna.

Egyébként megnézném, hogy melyik kormánypárti ember merne nemet mondani az amerikai nagykövet meghívásának

– tette hozzá a színész.

Bayer Zsolt szerint azonban semmi dolga nem lehetett Nagy Ervinnek David Pressmannál, blogján írta meg a véleményét a színész látogatásáról. Továbbra sem érti, mit keresett az amerikai nagykövetségen, de szerinte nem is fogjuk megtudni soha.

Persze, végül is, teljesen mindegy. Nagy Ervin pár éve azt mondta, ha ő (ők) egyszer “elkezdik használni kreatív energiáikat”, akkor “nagy szarban lesz” a kormány.

Ja. Nagy Ervin kreatív energiáiból eleddig napi egy kupac kulára futotta. Ami egylényegű ővele. Talán ezért hívták meg az amerikai követségre

– írta Bayer hazánk egyik legnépszerűbb színészéről.