Díszdiploma-átadó ünnepséget rendez a Széchenyi István Egyetem

Egyetem

Díszdiploma-átadó ünnepséget szervez a Széchenyi István Egyetem jogelődjén, a Közlekedési Távközlési és Műszaki Főiskolán (KTMF) végzettek számára. Azok a mérnökök, akik 1974-ben vagy előtte a KTMF-en szerezték oklevelüket, jogosultak aranydiplomájuk igénylésére. A jelentkezési időszak 2024. március 31-ig tart.

A Széchenyi István Egyetem képzési palettája és ezzel együtt hallgatói létszáma az 1968-as alapítást követően folyamatosan bővült, a térségben betöltött társadalmi-gazdasági szerepe pedig egyre hangsúlyosabbá vált. Az egyetem mára nemzetközi színvonalú oktatási és kutatási tevékenységet folytat tizenegy képzési területen, amely széles spektrumot ölel fel a műszaki, informatikai és gazdaságtudományoktól a jogon, az egészség-, a sport-, a társadalom- és élelmiszertudományokon át egészen a pedagógiáig és a művészetekig.

A Széchenyi István Egyetem eddig elért eredményeit nagyban köszönheti végzettjeinek, akik megbecsülése kiemelten fontos az intézmény számára.1974-ben több száz mérnök és technikus végzett a KTMF-en, azaz idén ennyien jogosultak díszoklevelük igénylésére. Az egyetem azok jelentkezését is várja, akik korábban végeztek, ám esetleg a tavalyi vagy a tavalyelőtti ünnepségről lemaradtak.

Bővebb információ és a jelentkezéshez szükséges regisztrációs űrlap az alumni.sze.hu honlapon a Díszdiplomaátadó/KTMF díszoklevél menüpont alatt található.