Startuppal hirdet versenyt diákoknak a KPMG

Gazdaság

Hogyan segítheti a kreativitás a tanácsadói szakma megújulását? – erről indít kampányt egyetemisták körében a KPMG tanácsadócég. A diákok egy online felületen küldhetik be ötleteiket, amelyek közül a legjobbakat később egy workshopon a cég szakembereivel fejleszthetik tovább.

A versenyhez az online felületet a magyar gyökerű startup-cég, a Be-novativ biztosítja a KPMG partnereként. Két magyar és egy angol nyelvű témát hirdetnek meg a Be-novative webes platformján, ahol a hallgatók egymással együttműködve és versengve tudnak ötleteket és koncepciókat beküldeni, és azokat értékelni. A témák azt járják körül, milyen lesz a tanácsadói szakma jövője, miként formálhatják a piacot a modern technológiák, és mit tanulhatnak a cégvezetők az egyetemistáktól.

Az online ötletbörze mellett öt egyetemi gazdasági karon is lesznek élő rendezvények októberben. A legjobb koncepciók beküldői végül egy szakmai napon a KPMG munkatársaival is találkozhatnak, és a legjobb ötleteket közösen fejleszthetik tovább.

(Kreatív Online)