Menet közben gyulladt ki egy autó Debrecenben – a kormány is elolvadt

Helyi hírek

A Lahner és Tömös utca kereszteződésében, menet közben gyulladt ki egy autó Debrecenben szerda délután – adta hírül a megyei katasztrófavédelem.

Az autó vezetője időben ki tudott menekülni a járműből, így nem sérült meg. A debreceni hivatásos tűzoltók az esethez vonultak, majd egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Több eseményhez is kellett vonulniuk a tűzoltóknak a megyében

Egy nyírfa két ága letört Püspökladányban, a Bethlen Gábor utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a gyalogos és gépjármű forgalmat veszélyeztették. Kihúzós létrán át motoros láncfűrésszel a faágakat levágták.

Cserjés, bokros terület égett foltokban egy hektáros területen szerda délután Hajdúsámson közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Nyírmihálydiban és Létavértesen is a száraz avar égett napközben.

Derecske és Konyár közötti külterületén is foltokban égett az avar. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók és a konyári önkéntesen oltották el a tüzet.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket késő este Hajdúszováton, az Arany János utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét. A házban élőket a mentőszolgálat kórházba szállította.