Sas utcai mélygarázs Mándi László és Papp László

Mándi: Papp László “ügyesen varázsol a közpénzünkből mások zsebébe tetemes összegeket”

Helyi hírek

Magyarul korrupcióval vádolja választási ellenfelét, Debrecen jelenlegi polgármesterét Mándi László, az ellenzéki pártok jelöltje.

Mándi Facebook-oldalán ismét leírja, hogy Debrecent magára hagyta a polgármestere, Papp László ugyanis szerinte továbbra sem a debreceniek érdekeit és nem a város jövőjét tartja szem előtt, hanem a saját politikai karrierjének építését. Úgy véli, a városvezetés összeszerelő-üzemmé akarja tenni Debrecent, “egy gyárvárossá, aminek a földjei, vizei és lakosai csak felhasználható erőforrások”.

“Papp László két dolgot csinál kiválóan. Ügyesen varázsol a közpénzünkből mások zsebébe tetemes összegeket. Ahogy barátja, Kósa mondaná: elveszti közpénz jellegét. Másrészt, önként és dalolva fut a pesti Fidesz füttyszava után, és úgy vérezteti ki Debrecent, ahogyan csak elvárják tőle”

– fogalmaz Mándi László.

Facebook-bejegyzésében azt írja, ők önálló polgármestert akarnak Debrecen élére, “aki képes megvédeni a debrecenieket és a városunkat a méreggyárakkal szemben, aki nem hajlik meg a központi pártérdekeknek”.