Uniós pénzből épült szociális bérlakások átadóján pöffeszkedett Tasó László

Helyi hírek

Nyíracsádon szociális bérlakások létesültek, Szolgáltató Ház épült és közparkok jöttek létre – számolt be a megyei önkormányzat.

A fejlesztés az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) – a közleménybőlt természetesen most kimaradt, hogy ez uniós pénz –  keretében valósult meg, 200 millió forintból, a szegregátumban élő lakosság életkörülményeinek, azon belül is lakhatási körülményeinek javítása érdekében. Az 5 darab lakáshoz 2 darab szolgáltató  pontot is létrehoztak az alapvető szociális igények (pl. mosás, tisztálkodás, főzés) elérésére. A megvalósult Szolgáltató Ház pedig közösségi térként funkcionál. Mindezen kívül új futópályának is játszótérnek is örülhetnek a helyiek.

Szépen hízik Tasó László uradalma, a család is jól jár

 

Az átadón Pajna Zoltán megyei önkormányzati elnök társaságában Tasó László, a térség fideszes országgyűlési képviselője is részt vett. Az a Tasó, aki rendszeresen “ír” a helyi lapokba Nyugat- és EU-ellenes firkálmányokat. Valamint egy-egy gombnyomással saját hívei felé is továbbosztja a Fidesz propagandáját: