Újabb halálos baleset a 4-esen, motoros és vasúti tragédiák – hat ember halt meg az utakon 3 nap alatt

Ország

Továbbra is életveszélyesek a magyar utak, pedig még le sem esett az első hó.

Hétfő reggel halálos baleset történt a 4-es főút 142-es kilométerénél. A Kenderes és Kisújszállás közötti útszakaszon egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze a főúton – közölte a rendőrség. A tragédiának egy halálos áldozata van.

Gázolt a vonat

Halálra gázolt egy embert a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra tartó S60-as személyvonat hétfő reggel az ecseri állomásnál – közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a baleset miatt a szerelvények csak egy vágányon járnak, ezért akár egy-másfél órát is késhetnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon. A Keleti pályaudvarról Békéscsabára induló távolsági gyors- és InterCity vonatok kerülő útvonalon, Cegléd érintésével közlekednek. Ugyancsak kerülő útvonalon, Cegléden át érkeznek a Keletibe Békéscsabáról a távolsági és IC vonatok – írták.

Kiderült, mennyivel száguldott a motoros, aki utasával együtt halt meg Debrecenben

Vonat ütközött autóval Vácnál, ketten meghaltak

A vasúti sínekre hajtott egy személyautó Vác külterületén; az érkező nemzetközi gyorsvonat elgázolta a járművet, amelynek vezetője és utasa a helyszínen meghalt vasárnap éjjel – írta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Vác, 2019. november 18.
Elszállítanak egy összetört személygépkocsit, amely vonattal ütközött Vác külterületén, egy vasúti átjáróban 2019. november 17-én. Az autó vezetõje és utasa a helyszínen meghalt.
MTI/Mihádák Zoltán

Váczi Viktor, a Mávinform sajtóügyeletese azt közölte az MTI-vel, hogy a Budapestre tartó Metropolitan EuroCity ütközött a gépkocsival. A vonaton nem sérült meg senki. A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött.

Meghalt egy vaddal ütköző motoros a 73-as úton

Meghalt egy vaddal ütköző motoros vasárnap a 73-as főúton Felsőörs térségében.

A baleset a 73-as főút 10-es kilométerszelvényében történt, az ütközésben egy ember a helyszínen életét vesztette, egy másik megsérült.

Meghalt egy motoros a 26-os főúton

Meghalt egy 66 éves ózdi férfi, aki a motorjával teherautónak ütközött szombaton a 26-os főúton, Kazincbarcika és Sajószentpéter között – közölte a rendőrség honlapján.

A motoros Sajószentpéter felől Kazincbarcika irányába haladt, amikor a főút 17. kilométerszelvényében összeütközött a teherautóval.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút forgalmát a rendőrök a párhuzamos szervizútra terelik.