Kocsis Máté: ma újra Gyurcsány a baloldal főnöke

Ország

Ma újra Gyurcsány Ferenc a baloldal főnöke – írta kedden Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető a Facebook-oldalán, ahol az őszödi beszéd 14. évfordulója alkalmából több részletet is felidézett a hangfelvételből.

“2006-ban ő volt a miniszterelnök. (…) ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember” hazudott honfitársainak és lebukott, ezt követően “verette és lövette szét az ellene tüntetőket. Sok fiatalt is” – írta bejegyzésében a kormánypárti politikus.

“Ugyanez a fazon ma demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papol mindenütt, de ezek pont olyan hazugságok tőle, mint amiket maga vallott be 2006-os őszödi beszédében, a Balatonnál” – fogalmazott Kocsis Máté.

A fideszes politikus arra figyelmeztette a fiatalokat: Gyurcsány mostanság őket kerülgeti YouTube-on, Facebook-on, Instán. “Tetszeleg, szépeket mond, nagyon igyekszik nálatok. Fiatalos tornacipőkben jár, trendiskedik, elmondja, hogy kiáll mellettetek, mert a jövőtök, meg ilyesmi. Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x. (…) És vigyázzatok: ma újra ő a baloldal főnöke! Ne nekem higgyetek és ne neki, csak a saját szemeteknek. Másokét kilövette. Keressetek rá, és meglátjátok, ki is az igazi Gyurcsány Ferenc?” – írta Facebook-oldalán a Fidesz frakcióvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.