Varázsdohánnyal buktak le – Videó

Ország

Miskolcon árulta az új pszichoaktív anyagot, a  „varázsdohánnyt” három férfi, akit augusztus hatodikán vettek őrízetbe.  Az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek, és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, tragikus kimenetelű lehet.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három helyi férfival szemben.

A gyanúsítottak augusztus 6-ai elfogásuk előtt Miskolcon új pszichoaktív anyaggal, „varázsdohánnyal” kereskedtek. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a három férfit, majd őrizetbe vették és letartóztatták őket.

Az eset kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja annak lehetőségét is, hogy egy, a közelmúltban történt haláleset esetlegesen összefüggésbe hozható-e ilyen, vagy más típusú kábító hatású anyag fogyasztásával.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek, és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, tragikus kimenetelű lehet.