Növénykondicionálóval a bőséges terméshozamért

Ország

Tombol a nyár, és ilyenkor különösen szeretjük, ahogy szánkhoz emeljük a friss zöldséget, beleharapunk az ízletes gyümölcsökbe, vagy épp csak a virágoskertben gyönyörködünk. A gazdag zöldség-, gyümölcs- és virághozamért azonban tenni kell, és ezt az áldozatos gondoskodó tevékenységet Te is jól ismered. Cikkünkben egy különösen hatékony, ráadásul vegyszermentes összetevőket tartalmazó megoldást mutatunk be a növényápoláshoz a ke-shop.hu szakértői segítségével.

Folyamatos gondozás az erős és egészséges növények érdekében

A megelőzés és a folyamatos kondicionálás kritikus jelentőséggel bír a növények egészsége szempontjából. Fontos, hogy a gyümölcs- és zöldségféléket folyamatosan támogassuk a fejlődés és növekedés során annak érdekében, hogy kialakuljon a saját védelmi rendszerük. Az egészséges növény ugyanis a betegségekkel és kártevőkkel szembeni küzdelemben is jobban megállja a helyét.

Tisztában vagy vele, hogy a rovarok hogyan károsítják a növényeidet és viszik el a termésedet? A kártevők megszállják a növényeket és azok nedvességtartalmának kiszívásával okoznak kárt. A növény ugyanis kiszárad, amit elsősorban a levelek szárazságán fogsz érzékelni. A megelőzés sokkal egyszerűbb és gyorsabb megoldást jelent ebben a küzdelemben, mint amikor a már meglévő kárt próbálod enyhíteni és kezelni. Mindezt vegyszermentesen megteheted, és még a termésed hozamát is növelheted vele. Mutatjuk, hogyan.

Növénykondicionálás a természetes biológia erejével

A ke-shop.hu közel két évtizede folytat kutatásokat a gyógynövények jótékony hatásainak megismerésére. Az általuk megalkotott KE-növénykondicionáló gyógynövényes kivonatok pozitív hatását számos egyetemi kísérlet és tanulmány is alátámasztja. Ezek a koncentrátumok nem csupán a növények immunrendszerét erősítik az egészség érdekében és a kártevőkkel szembeni küzdelem sikeréért, hanem a termés mennyiségét is képesek megnövelni.

A 100%-ban bio gazdálkodásból származó összetevőket tartalmazó gyógynövényes folyadék katalizátorként hat a növényekre a saját immunrendszerük kialakítása érdekében. Az oldat ugyanis abban támogatja a zöldség- és gyümölcsféléket, vagy akár a virágos növényeket, hogy a talajban található nedvességet és tápanyagokat magukhoz vegyék. A KE-koncentrátumok kizárólag gyógynövényeket tartalmaznak, amiket lombtrágyaként vagy az öntözővíz segítségével tudod a növényeken alkalmazni.

A terméshozam is megnő

Az elmúlt években egy izgalmas projektkísérletben vett részt a ke-shop.hu csapata, amelyben az általuk készített KE-növénykondicionáló oldatok hatását tesztelték a megtermelt paprika mennyiségére. A hazánk egyik legnagyobb gazdaságában lefolytatott 2 éves kísérlet eredménye egyértelműen azt mutatta, hogy a KE gyógynövényes kivonattal kezelt területen nagyságrendekkel több erős és fehér paprika termett. Hasonló sikereket kívánunk Neked is!