Korábban már eltiltották, mégis vezetett

Rendőrség

Drog hatása alatt állt, és kábítószergyanús anyagot rejtett a ruházata a győri férfinak.

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során intézkedtek a rendőrök egy Audi típusú személyautó sofőrjével szemben 2019. november 28-án 16 óra 5 perckor Győr belterületén. A 28 éves férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Az intézkedők az adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy a férfit a hatóságok korábban már eltiltották a vezetéstől bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt. A sofőr azt is elismerte a helyszínen, hogy a nap folyamán kábítószert fogyasztott.

A járőrök B. Rolandot az elfogását követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt hozott amfetaminra, metamfetaminra és THC-ra.  Az előállító helyiségben történő ruházatátvizsgálás során a férfi alsónadrágjába rejtve két alufólia csomagot találtak a rendőrök, amelyekben kábítószergyanús növényi származék volt.

A győri nyomozók B. Rolandot gyanúsítottként hallgatták ki, kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, továbbá az eltiltás hatálya alatt történő vezetés miatt külön eljárás indul ellene.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.