Rendőrség

Kirabolta és bántalmazta is a volt élettársát a budapesti férfi Győrben

Rendőrség

A rendőrség befejezte a 43 éves pápai lakossal szemben folytatott büntetőeljárást.

A pápai férfi 2022. április 10-én délelőtt felkereste otthonában a volt élettársát, majd megfenyegette a nőt, hogy az életére tör, ha nem ad neki pénzt. Követelését a férfi azzal nyomatékosította, hogy az asszonyt ököllel gyomron vágta, majd arcon ütötte annak ellenére, hogy megkapta a több tízezer forintot. Ezután a lánya védelmére kelő édesanyát is bántalmazta az erőszakos személy.

A rendőrök az elkövetővel szemben – előállítását követően – kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A Pápai Rendőrkapitányság rablás bűntett és súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűntetőeljárást a férfi ellen, melyben az őrizetbe vett személy letartóztatását az illetékes bíróság elrendelte. A nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket a rendőrök elvégezték, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

A 43 éves helyi lakos ellen a kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást a pápai rendőrök külön eljárás keretében vizsgálták.