Dzsudzsák újra a Lokiban? Merész pletykák keltek szárnyra az esetleges érkezőkről

Sport

Bivalyerős NBII-es Lokit vizionál a Goal.com. Bár tény, a DVSC NBI-es költségvetéssel megy neki a másodosztályú szezonnak, ezekre a nevekre kevesen számítottak volna.

A portál szerint hazatérhet az araboknál játszó Dzsudzsák Balázs, információik szerint nagy az esély arra, hogy szerződtesse volt csapata a futballistát, aki akár az NB II-ből is lehetne a válogatott vezére. Az egykori debreceni tehetségre a Fradi és a Fehérvár is szívesen lecsapna, ám feltehetően – érzelmi okokból – inkább Debrecenbe jönne.

A másik nagy fogás Korhut Mihály lehet, aki legutóbb a görög Árisz Szaloniki játékosa volt. A 22-szeres válogatott balhátvéd korábban szerepelt Izraelben is és tagja volt a 2016-os EB-n járt válogatottnak is.

A Goal.com szerint amarosan ismét a DVSC játékosa lehet Varga József, aki 34 alkalommal lépett pályára a válogatottban és a Debrecen után Németországban, Angliában, a Videotonban és a Puskás Akadémiában is szerepelt. Felcsúton és Debrecenben is együtt szerepelt Sós Bencével, aki a hírek szerint szintén ajánlatot kapott a Lokitól, csakúgy, mint Hegedűs Lajos kapus is, aki szintén Debrecenbe szerződhet a felcsúti együttestől.

Érkezhet Tischler Patrik is, aki megfordult már az MTK, az Újpest, a Honvéd és a Kisvárda színeiben is.