Antonio Mance DVSC

Edzőmeccsek Ausztriában: egy győzelem és egy vereség a Loki pénteki mérlege

Sport

Közel egy hete pallérozódnak a Loki játékosai az ausztriai edzőtáborban. A csapat programjában a tervek szerint pénteken egy edzőmérkőzés szerepelt, ám változás történt, így két találkozó várt a Blagojevic-legénységre.

Az együttes egyik része 12.30 órától az osztrák SV Ried ellen lépett pályára Windischgarstenben, míg a keret másik fele 17 órától az első osztályú, tavalyi bronzérmes LASK Linz otthonában vendégszerepelt.

A pénteki mérleg felemás, az osztrák elsőosztálya frissen feljutott Ried ellen Mance mesterhármasával és a napokban igazolt Domingues találatával 4-1-re győzött a Debrecen, a Linz ellen viszont 4-2-es vereséget szenvedett.

DVSC-SV Ried 4–1 (1-0)

DVSC: Milosveic – Baranyai, Neofytidis, Romanchuk, Bévárdi – Vajda, Varga, Ojediran, Kyziridis (Domingues, 70.) – Bárány (Oliveira, 62.), Mance
Gól: 1-0 Mance (41.), 2-0 Mance (67.), 3-0 Mance (79.), 3-1 Ungar (87., büntetőből), 4-1 Domingues (91.)

A Linz ellen már nem hengerelt a Loki, és bár voltak szép támadásai a hajdúságiaknak, az osztrák bajnokság bronzérmese kétgólos győzelmet aratott.

Linz-DVSC 4-2 (1-1).

Linzer ASK: Lawal – Ziereis, Renner, Michorl, Ljubicic, Zulj, Ba, Goiginger, Horvath, Luckeneder, Nakamura. Cserék: Siebenhandl, Letard, Koné, Balic, Usor, Jovicic, Pintor, Ljubic, Mustapha, Havel, Twardzik, Flecker. Vezetőedző: Thomas Sageder.

DVSC: Megyeri – Kusnyír, Dreskovic, Lagator, Ferenczi – Loncar, Manrique – Szécsi, Dzsudzsák (Joao Oliveira, 84.), Bódi (Domingues, 84.) – Dorian Babunski. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Zulj (1.), Ljubicic (58., 73.), Havel (88.), illetve Dorian Babunski (16.), Letard (öngól, 85.).

A DVSC kedden a Wolfsberger AC ellen kezdte az edzőmeccsek sorozatát, az osztrák Bundesliga 2022/2023-as szezonjának 8. helyezettje 1-0-ra verte a Lokit.