Menesztette vezetőedzőjét a Győri Audi ETO női kézilabdaklub

Sport

Megszüntette Ulrik Kirkely vezetőedző és Kristian Danielsen másodedző munkaviszonyát a Győri Audi ETO KC vezetése.

A dán trénerrel és segítőjével a csapat közelmúltbeli negatív eredményei miatt bontott szerződést a klub – tájékoztatta az MTI-t szerdán a bajnoki címvédő női kézilabdacsapat.

“Az új vezetőedző kilétéről megkezdődtek a tárgyalások. A végleges döntés megszületéséig a csapat vezetését ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az EHF mesteredzői diplomával rendelkező Kun Attila, a Győri Audi ETO Akadémia szakmai igazgatója veszi át” – írta az ETO.

Az 52 esztendős Kirkely nyáron a dán bajnok Odensétől érkezett Győrbe. Az idényt jó formában kezdte az együttes, a Bajnokok Ligája csoportkörében az első 11 fordulót hibátlanul vívta meg, így korán bebiztosította továbbjutását. Ezt követően viszont kétszer kikapott és egy döntetlent játszott, miközben a bajnokságban ősszel vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár és a Ferencváros vendégeként is, így két pont a lemaradása az egy meccsel kevesebbet játszó, hibátlan teljesítménnyel éllovas fővárosi zöld-fehérek mögött. Vasárnap a Magyar Kupa tatabányai négyes döntőjének fináléjában maradt alul az FTC-vel szemben az ETO, amely BL-ben negyeddöntős.

(MTI)