Csősz Bogi

Válságba jutott a luxusfeleség, Csősz Bogi házassága

Bulvár

Úgy tudni, válságba jutott Csősz Boglárka házassága, akár el is válhat milliárdos török férjétől.

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja mesebeli életet él milliárdos férje mellett, de a Blikk úgy tudja, hamarosan akár el is válhatnak. Ha ez megtörténik, ez lesz minden idők legdrágább magyar sztárválása.

Az Apám beájulna egykori fiatal színésznője Törökországban ismerkedett meg férjével egy előkelő szórakozóhelyen 24 éves korában.

A barátnőimmel voltam, eszemben sem volt ismerkedni. Török számokat játszottak, én meg roptam rájuk a hastáncot. Bu­rak látta, hogy az egész klub engem bámul, azt hitte, török vagyok. Háromórás beszélgetés után bejelentette, én vagyok az a lány, akit feleségül venne

– mesélte korábban Bogi, aki férje mellett elképesztő luxusban él, mindent megvehet magának, amit csak akar, 1400 négyzetméteres,  Boszporuszra néző villájukban pedig közel két tucat alkalmazott lesi kívánságait. 12 éve házasok, most azonban úgy tűnik, valami megromlott közöttük. Ő nem akart nyilatkozni, egy barát azonban elmondta, komoly válságba került a kapcsolatuk.

Nehezen viseli, hogy csak látványelem legyen befolyásos férje mellett, ez pedig egyre nagyobb problémákat szült az elmúlt években

– mesélte Talu-Csősz Bogi ismerőse. Úgy tudni, Bogi férjének nem tetszik, hogy feleségének saját vállalkozásai is vannak, azt szeretné, ha Bogi a klasszikus török feleség szerepében inkább otthon lenne. Ez már korábban is több konfliktust eredményezett közöttük.