DVSC – Kisvárda FC

Legyőzte a Loki a Kisvárdát

Sport

A nyári felkészülés második edzőmeccsét játszotta a Loki csütörtökön 18 órától a DVSC Labdarúgó Akadémián zárt kapuk mögött. Az ellenfél a szintén élvonalbeli Kisvárda volt.

Nagy melegben indult a 2×60 perces mérkőzés, komoly iramot diktáltak a csapatok az első pillanattól kezdve – írja a dvsc.hu.

Az első félidőben egyik csapatnak sem sikerült gólt szereznie, sőt, a második félidőben is nagyon sokáig kellett várni az eredményre. A Loki és a Kisvárda is teljes sort cserélt az újabb 60 percre. A Loki végül a 115. percben szerezte meg a vezetést úgy, hogy Dzsudzsák Balázs távoli bombája pattant meg egy vendég játékos hátán, a labda pedig a hálóban kötött ki. A Kisvárda elleni edzőmeccs így 1-0-s debreceni sikert hozott.

A csapat pénteken Pallagon tréningezik, majd szombaton elutazik az ausztriai edzőtáborba, és ott folytatja tovább a felkészülést.

Edzőmérkőzés: DVSC – Kisvárda FC 1–0 (0-0)
DVSC: I. félidő: Megyeri – Kusnyír, Lagator, Romanchuk, Ferenczi – Vajda, Manrique, Loncar, Bódi – Szécsi, Babunski (Mance, 42.). II. félidő: Milosevic – Baranyai, Dreskovic, Neofitydis, Bévárdi – Oliveira, Dzsudzsák, Varga J., Ojediran, Kyziridis – Mance (Bárány, 80.).
Gól: 1-0 Szőr (öngól, 115.)

Váratlan ajánlatot kapott, Szerbiába igazolt Sós Bence, a DVSC saját nevelésű labdarúgója