Eljutott Magyar Péterék adománya az oroszok által lebombázott kijevi gyermekkórházhoz

A Tisza Párt humanitárius segélyét adta át csütörtökön Magyar Péter, a párt alelnöke abban a kijevi gyermekkórházban, amelyet hétfőn ért rakétacsapás – számolt be a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál a politikus Facebook-oldalán közzétett videófelvétel alapján.

Alekszej Navalnij halála

Szélsőségesek listájára került Alekszej Navalnij özvegye az orosz pénzügyi felügyeletnél

Feltette Julija Navalnaját az orosz pénzügyi felügylet (Roszfinmonitoring) azon személyek és szervezetek listájára, akikkel vagy amelyekkel kapcsolatban úgy értesült, hogy szélsőséges vagy terrorista tevékenységben vettek részt.

Megalakult a Patrióták Európáért EP-frakciója

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; céljuk, hogy változást hozzanak az európai uniós politikában – jelentette be Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően hétfőn.

Irán Izrael ballisztikus rakéta

Csapást mértek két orosz katonai létesítményre Donyeck megyében

Az ukrán katonai hírszerzés az ukrán fegyveres erők 45. tüzérdandárjával együttműködve csapást mért szombaton két orosz katonai létesítményre a kelet-ukrajnai Donyeck megye orosz megszállás alatti részében – közöte vasárnap a kijevi védelmi minisztérium hírszerzési főcsoportfőnöksége a Telegramon.