Megrendezik az ország első kaszinófesztiválját

Helyi hírek

Az idei nyárról nem mondható el, hogy bővelkedne a rendezvényekben – részt vehetünk azonban egy olyan különleges fesztiválon, amilyenre korábban még soha nem volt példa. A hónapokon át tartó győri kaszinófesztivál szórakoztató programok sokaságával várja az érdeklődőket. Ráadásul aki időben érkezik, annak a kaszinó 10.000 Ft-ot ad, és ehhez hasonló rendezvénysorozattal készül a pécsi kaszinó is.
“A kaszinó sokak számára még mindig egy ismeretlen világ. A fesztivál egyik célja, hogy lebontsa ezeket a falakat, és azoknak is bemutassa, akik korábban nem ismerték a szórakozás ezen fajtáját. Amennyire tudjuk, még soha nem volt Magyarországon ilyen program és ami ennyi mindent tartalmaz” – meséli Zámbó István, a győri és pécsi kaszinók stratégiai igazgatója.

A szervezők szerint a június 23-tól egészen július 24-ig tartó több, mint egy hónapos rendezvénysorozat messze túlmutat majd azokon a sztereotípiákon, amik az emberek fejében élnek a kaszinóról. Itt most minden a szórakozásról szól! Akik még soha nem próbálták, azoknak itt a tökéletes alkalom, hiszen kivételes lehetőséggel várják őket:

“Június 23-24-én, július 2-án és július 10-én olyan promóciónk lesz, amilyen még soha. Ezeken a napokon a belépő játékosok 10 ezer forintot kap a kaszinótól, amit belépésekor rögtön játékzseton vagy ticket formájában vehet át. Ez az első ilyen lehetőség az országban! Így bárki kockázat nélkül próbálhatja ki a kaszinózást, olyanok is, akik még soha nem játszottak és adhatnak egy esélyt maguknak, hogy milliomosok legyenek” – mondja Zámbó István, hozzátéve, hogy a kezdőknek a jelenlévő hostessek fogják bemutatni, hogyan kezdjenek neki a játéknak, így nem kell aggódni annak sem, aki még sosem járt kaszinóban!

Nem csak a zsetonokkal lehet nyerni

A fesztivál azonban távolról sem csupán a kaszinózás öröméről szól, hiszen a programokat úgy állították össze, hogy minden korosztály találhat kedvére valót: június 26-án, szombaton például Varga Viktor, Dr BRS és Kollányi Zsuzsi koncertjét élvezhetik a résztvevő fiatalok, akik számára aznap a különleges italpromóciók is tovább színesítik az estét.

Ezzel együtt az idősebb generáció sem marad ki a buliból: ők a “Három DJ, három kívánság” retróesten pöröghetnek a klasszikus slágerekre, amiket többek közt Dévényi Tibi bácsi, DJ Dominique szállít majd a vendégeknek.

A rendezvénysorozat július 24-ével folytatódik, ekkor egy rúdtánc show és az erotika játssza majd a főszerepet, de a szexi táncoslányok mellett meglepetés celebekkel is találkozhatunk a kártyaasztaloknál. Ugyanis a pókerasztal mellett ülő meglepetésvendégek maguk is részt vesznek a játékban, így kivételes lehetőség adódik velük személyesen is találkozni. Az augusztusi eseményekről pedig rövidesen hírt adunk.

De mi a helyzet azokkal, akinek nem kedvez a szerencse a nyerőgépek mellett? Könnyen lehet, hogy innen ők sem távoznak üres kézzel.

“Itt nem csak kaszinózás közben lehet szerencséje a játékosoknak, hiszen ezen felül is rengeteg nyereményjátékkal várjuk őket! Különleges VIP jegyet nyerhetnek például a szeptember 4-ei Wellhello koncertre a Budapest Parkba, amit a skyboxok egyikéből nézhetnek végig, de lesz még számos egyéb lehetőség is. Szeretnénk megmutatni, hogy ez nem csupán játék, hanem élmény is. Aki eljön, megismerheti a kaszinók különleges misztikumát – ígéri ezt Zámbó István, a győri és pécsi kaszinók stratégiai igazgatója.